vasárnap, november 30, 2008

Taj Mahal

Ez a post az, ami igazan triggerelte a blogozhatnekot ujra.

Eleg durva dolgok tortentek ott Indiaban.
Eddig a terroriznus arrol szolt, hogy valahol durrant egyet, de azert nagyjabol eleg pechesnek kellett lenni, hogy pont ott legyen valaki.
Ez a mostani Mumbai akcio egyreszt hosszaval, masreszt szeleskurosegevel azert jelentosen emelte a szemeles rizikot ("kockazatat nelkul nincs riziko", ahogy Feco szokta mondani).

Sot, szamomra annyira emelte, hogy ezen a heten az eredeti tervek szerint Mumbaiban kellene lennem es hol lett volna a szallas foglalva? Pont ott. A Taj Mahal Hotelben.

Miert a csend

Na hat jo hosszu szunet telet el az utolso beiras ota. Ennek fo oka az elfoglaltsag, masodlagos oka az ihlettelenseg.

Az eletelet idoben, mint azt talan mind a ket olvalom tudja, Magyarorszagon toltottunk 6 hetet. Onnan mar kb egy honapja visszajottunk, viszont kozben ide torlodott a vialg osszes elfoglaltsag. Egyreszt ugye a masfel honap alatt, mig magyarban voltunk, csak gyultek a szamlak, levelek, szokasos ugyesbajos dolgok NZ-ban. Az en kis ideiglenes projekt munkamra is talalt az Unilever meg egy kis penzt, igy ujra dolgozom nekik. A tanacs ket felol ket csovel szivat az epitesi engedellyel kapcsolatban (magyar burokracia, lecci tedd be a labad Uj Zelandra!). Tania is dolgozik, most eppen egy egyhetes barabados-i auditrol jott vissza. A designos munkak is csoporesznek rendesen, ket website is beesett. Es akkor meg vegul a regi (:-) hazon is van meg par dolog amit meg kell csinalni, hogy a tanacs legalabb a harmadik csovet kihuzza belolem.

Szoval ezert.