kedd, június 10, 2008

Szigoru uzleti ut

Most nezem, hogy mar tobb mint 40 napja nem irtam semmit.
Erre persze tok jo indokaim vannak.

Eloszor is a hazban 3 szamitogep mukodik. Mindegyiket ujra kellett huzni.
Aztan a nagy tanacsados munkabol az lett, hogy raketa tempoban probaltam minden egyebet befejezni, hogy csak egyre kelljen koncentralni. Ettol a negy igyekezettol aztan meg tobb dolgom lett, pl mostmar a gyogyszertarban is epitkezem, ki kell alakitani egy kis "szobat", ahol a pacienssel intim korulmenyek kozott lehet beszelgetni. Mondtam mar, hogy szexualis segedeszkozoket is arulunk? Na ez a kis szoba nem erre van.

Meg aztan az uj telekkel kapcsolatban is begyorsultak a dolgok. Eloszor is vegre kifizettuk, igy most mar tenyleg a mienk. Meg aztan az epiteszunk is bejelentkezett es elkezdte rajzolgatni a hazat. Mar a 3-ik finomitasnal tartunk. Hat meg nem vagyunk teljesen boldogok.
Es aztan vegul egy hete az tanacsadas is elkezdodott. Persze a tokoreszes utan mindenki mindent azonnal akar. En meg a nagy kapkodasban azt talaltam mondani, hogy amit ok akarnak, az a magyarorszagi vallalatnal mar tok jol mukodik. Sajnos en nem tudom pontosan, hogy hogyan mukodik, de konnyen tanulok. Erre ugy dontottunk, hogy meg kell altogatnom a magyar vallalatot. Igy ideiglenesen, rovid idore, es foleg dolgozni Magyarorszagra sikerul latogatnom. Milyen szerencse, hogy pont most van az altalanos iskolai 25 eves osztalytalalkozom es a foci EB, amibol semmi (=0) nem jut el NZ-ra. Ja, es ut kozben pont meg tudok allni Hong Kongban, hogy a Csurdi Tomival talalkozzak, mert o most pont ott lebecol 2 honapig.

Ugyhogy 15-en (hetfon) erkezem es kb ket hettel kesobb 28-an (szombaton) indulok vissza.
Sajnos eleg limitaltak a lehetosegeim, 2 hetere megyek, elso het munka. A masodik heten igyekszem elintezni minden ugyes bajos dolgomat. Mert az van magyarban is. Ha sikerul barkivel talalkoznom, az egy oriasi bonusz.

3 megjegyzés:

eFi írta...

Te mekkora mázlista vagy!-)

Névtelen írta...

Mindig kivancsi vagyok a torolt bejegyzesekre :-) Valaki erosen irigykedett?

Tibor írta...

Csak egy duplan posztolt megjegyzes volt.